Lagerrensning

Då Wine Stories kommer flytta sitt huvudlager från Göteborg till Stockholm passar vi på att rensa lite på lagret. Så för er kära kunder erbjuder vi nu att beställa våra viner till ett pris om 30 kr lägre per flaska på samtliga viner! Passa på att fylla på med era favoritviner eller våga prova nytt. Minsta beställning är 6 flaskor per låda. Enklast överblick på vinerna ser ni här http://winestories.se/vara-producenter/viner-i-bestallningssortimentet/ och drar sen av 30 kr per flaska för att få fram priset.

Beställer gör ni online på Systembolaget och väljer sen vilken butik i Sverige ni vill hämta ut på. Tar normalt 2-3 veckor att vända detta för SB, men på deras hemsida utlovar de utlämning innan jul om beställning görs innan 11 dec.

För att lägga er beställning går ni till https://www.systembolaget.se/bestalla-drycker/privatimport

  1. Registrera en förfrågan om privatimport
    Skriv här ”Wine Stories Sweden” som leverantör och mata sen på med namn och antal på varje vin ni vill beställa. Fyll bara i obligatoriska uppgifter. Resten tar jag hand om när jag får förfrågan.
  2. Invänta ett bekräftelsemejl med ditt nummer på förfrågan
  3. Invänta offert per mejl
  4. Meddela oss om du accepterar eller avböjer offerten
  5. Om du accepterar offerten skickar vi en bekräftelse till dig
  6. Butiken kontaktar dig när varorna har kommit

Jag vill med detta passa på att tacka för det här året. Hoppas ni ska njuta under helgerna och fylla på med energi, god mat och underbara viner.

God Jul och ett Gott Nytt År önskar Sara på Wine Stories