Vänner

I vinets värld träffar vi många härliga människor som brinner för det de gör antingen som heltidssysselsättning eller på fritiden. Det är lätt att fastna i trevliga stunder tillsammans med vårt gemensamma intresse!Hotel Katalonien

Några av dem är Sara och Sinisa som driver SweetEasy Vinresor i Spanien. Vi träffade dem förra året på vår första resa till Katalonien och nu i maj lät vi dem arrangera vår resa där vi även tog med oss familj och vänner. Vi kommer garanterat låta dem ordna fler resor till oss och nästa gång hoppas vi att fler vill följa med!

Är ni intresserade av en vinresa till Katalonien så hör av er direkt till SweetEasy och hälsa från oss på Wine Stories så får ni ett förmånligt erbjudande.

 

 

SweetEasy-LogoSinnenas resa i Katalonien
SweetEasys resor är för Dig som efterfrågar minnesvärda upplevelser med doft och smak av vin. Efter att ha kartlagt de bästa vinhusen, restaurangerna, och upplevelserna, vill Sara och Sinisa på SweetEasy dela med sig av livets goda till andra livsnjutare. Upptäck de fantastiska vinerna och det sofistikerade katalanska Medelhavsköket under en personlig resa i vacker natur. I Katalonien är det lätt att njuta av livet!