Workation i Katalonien

Workation –  vilket underbart påfund. Denna kombination av arbete (jo det kan vara tungt ibland) och semester. Jag bestämde att jag hade vägarna förbi Barcelona med omnejd i juli. Jag fick en härlig kombination av vänner, mat, natur, bad och naturligtvis en massa underbara viner. Och det i värme, ordentlig värme med upp till 40 grader. Tur vi hade svala viner att inmundiga 🙂

Då det inte var en ren arbetsresa tog jag det lite lugnt och flängde inte runt som en toka på en massa vingårdar. Men att träffa några av mina befintliga vinproducenter som jag nu också titulerar mina vänner stod såklart på schemat. Jag passade då också på att intervjua några av dem. En del mer uppstyrt och några under ren middagsform där kameran fick smyga upp och delta i samtalet.

Wine Stories på You Tube